понеделник, 30. ноември 2020. Вести денес: 0
home Занимливости

Руски полицаец спаси човек од замрзната река

Руски полицаец спаси човек од замрзната река

Оваа случка ни доаѓа од Санкт Петербург каде човек падна во еден од градските канали и пропадна во мразот.

Санкт Петербург не бадилаја го викаат „Венеција на Северот“ или пак „Руска Венеција“. Има многу канали низ градот од кои најголемиот дел преку зима се замрзнати. Во еден таков падна човек кој беше спасен од полицаец.

Коронавирус