четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 0
home Занимливости

Решила да си ја бакне мачката и да види како ќе реагира – ова со сигурност не го очекуваше

Решила да си ја бакне мачката и да види како ќе реагира – ова со сигурност не го очекуваше

„ТикТок“ има нов предизвик за своите корисници. Луѓето масовно се вклучуваат во предизвик во кој сопствениците ги бакнуваат своите мачки за да видат како ќе реагираат на тоа.

И Еми Елинч одлучи да го стори истото. Нејзината мачка седеше мирна. Ејми и пријде и нежно ја бакна по главата. Мачката беше толку вознемирена што ја гризна за раката и почна нервозно да ги гребе шепите.

Погледнете ја смешната снимка:

@amyelynchNo I’m acc screaming why does he hate me so much 😭😭😭😭😭 some1 help #fyp #sectioning #weird #kitty

♬ original sound – Amy

ЕУРО 2020

Македонија