четврток, 5. октомври 2023. Вести денес: 0
home Занимливости

Работи кои ги правеа и имаа сите девојки во ’90-тите

Работи кои ги правеа и имаа сите девојки во ’90-тите

Сите девојки кои израснале во ’90-тите, сигурно се сеќаваат на шаренилото од бои кое беше главен израз на индивидуалност и уникатност.

За разлика од денес, кога луѓето се обидуваат да влезат во некоја категорија, тогаш сите го покажуваа своето вистинско лице.