четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 190
home Занимливости

Првата мачка на фотографијата ќе ја видите веднаш, но дали ќе успеете да ја најдете втората? (ФОТО)

Првата мачка на фотографијата ќе ја видите веднаш, но дали ќе успеете да ја најдете втората? (ФОТО)

Имаме нов предизвик за сите оние кои сакаат да бараат скриени животни на фотографии. Имено, на фотографијата објавена на Редит, веднаш ќе ја забележите мачката, но задачата е да ја пронајдете втората мачка.

Да, всушност има две мачки на фотографијата. Можеби ќе треба да се помачите малку, да гледате и барате, но одговорот ќе ви го дадеме и ние подолу.

Пробајте прво сами!

 

Коронавирус