петок, 20. мај 2022. Вести денес: 78
Во живо

„Промените се случуваат, секогаш со народот“ во Општина Гевгелија

home Занимливости

Пронајдете ја мачката- потешко е од што мислите (ФОТО)

Пронајдете ја мачката- потешко е од што мислите (ФОТО)

Нов предизвик за вас и вашата способност за набљудување.

Помеѓу овие птици се наоѓа и една мачка, дали може да ја најдете?

Решението погледнете го подолу.

 

 

Коронавирус