среда, 8. декември 2021. Вести денес: 0
home Занимливости

Пилотот преку разгласот проговори само четири збора- следуваше молк и солзи, па сите сакаа да видат само еден човек (ВИДЕО)

Пилотот преку разгласот проговори само четири збора- следуваше молк и солзи, па сите сакаа да видат само еден човек (ВИДЕО)

Пилотот наместо да ги информира патниците за летот тој се огласи преку разгласот и изговори само четири збора од кои многумина заплакаа.

Станува збор за турски пилот и екипаж во чиј авион се наоѓал нивниот поранешен учител по летање.

По разгласот екипажот му пријде на професорот со букет цвеќе во рацете.

Човекот беше толку многу изненаден што започнал да плаче, а присутните го поздравиле со громогласен аплауз.

Љубезниот учител ги прегрна и поздрави сите ученици кои му пријдоа и му се заблагодарија.

Коронавирус