петок, 26. февруари 2021. Вести денес: 0
home Занимливости

Овој таксист најде уникатен начин да се заштити од коронавирусот (ВИДЕО)

Овој таксист најде уникатен начин да се заштити од коронавирусот (ВИДЕО)

Никому не може да му се замери ако е одговорен додека ја работи својата работа.

Таксист од рускиот град Омск купил заштитно одело и маска и тоа во овие денови на експанзија на коронавирусот, му е работна облека.

Не сака никого да одбие, сите се услужени и во исто време заштитени.

Дали се работи за шега или не, кај младиот таксист нема дискриминација, вака ги вози сите – Руси, Францизи, Кинези…

Коронавирус