вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 0
home Занимливости

Овој цагер ви покажува многу повеќе од тоа колку е часот

Овој цагер ви покажува многу повеќе од тоа колку е часот

Ако постојано гледате цагер или исти бројки, ако сте суеверни, знајте дека не станува збор за случајност.

Како симбол на поврзаност и синхронизација овие бројки се појавуваат откривајќи ни многу значајни работи. Најмоќен од сите е бројот 11, особено во двојна форма како 11:11.

Кога ќе се сретнете со овој број значи дека вашата мозочна меморија се активирала!

Оваа појава, синхронизираност, ја стимулира вашата меморија со цел да ве потсети на нешто што сте го заборавиле. Гледајќи ги често овие бројки значи дека сте на вистински пат, во склоп со вистинската реалност.

Кога ќе ги приметите овие бројки, земете здив од се она што го правите во тој момент и замислете си желба, побарајте нешто. Погледнете околу вас и видете ги границите и можностите на илузијата.

Оваа вежба ќе ви помогне полесно да се концентрирате, медитирате и да погледнете подлалеку од вообичаеното. Почувствувајте како се е поврзано.

Бидете будни и почувствувајте колку сте живи, свесни и присутни тука и сега.

Одговорите со кои ќе се стекнете можеби нема да бидат во форма на зборови, можеби само ќе почувствувате нешто длабоко во вас.

Сите бројки имаат различно значење, а бројот 11 исто така го означува и раѓањето, правејќи простор за нови почетоци, поставувајќи структура на нов живот.

Коронавирус