среда, 14. септември 2022. Вести денес: 2
home Занимливости

Оваа 3-минутна анимација ќе ја смени вашата перцепција за времето (ВИДЕО)

Оваа 3-минутна анимација ќе ја смени вашата перцепција за времето (ВИДЕО)

Земјата е навистина стара. Всушност, повеќе од 4 1/2 милијарди години. Како да почнеме да разбереме за колку голем број се работи?

Сите тие истражувања, размислувања помагаат сето тоа да се стави на пооделива скала.

Погледнете го видеото кое покажува дека главните настани на Земјата ќе паднат на хронологија која се протега низ Соединетите Американски Држави.

Коронавирус