сабота, 3. јуни 2023. Вести денес: 0
home Занимливости

Ова девојче ќе ве насмее: Таа одлучи да биде поразлична и да танцува како што самата сака (ВИДЕО)

Кога музиката ќе ја понесе, таа си има своја кореографија. Не е онаа што ја играат другите, ама сепак е најзабавна.
Ова девојче ќе ве насмее: Таа одлучи да биде поразлична и да танцува како што самата сака (ВИДЕО)

Ништо не може да ве насмее повеќе од детските “лудории“.

Родителите на ова девојче го запишале на балет, но најверојатно таа сака да танцува нешто сосема друго.

Кога музиката ќе ја понесе, таа си има своја кореографија. Не е онаа што ја играат другите, ама сепак е најзабавна.

Дури и кога балерините треба да играат на друг вид на музика, таа сепак игра по свои правила.

Уживајте во настапот: