петок, 20. мај 2022. Вести денес: 1
home Занимливости

Новогодишна загатка: Ќе ја пронајдете ли капата на Дедо Мраз? (ФОТО)

Илустрацијата со птици кои на главата имаат различни капи, се наоѓа во неговата нова книга “Bear’s Merrt Book of Hiden Things”. Во книгата има многу други шарени илустрации со скриени работи.
Новогодишна загатка: Ќе ја пронајдете ли капата на Дедо Мраз? (ФОТО)

Некаде на оваа фотографија се наоѓа една птица со капата на Дедо Мраз, а само оние луѓе кои навистина забележуваа ситници можат да ја пронајдат.

Оваа слика ја направил унгарскиот сликар Гергели Дудаш, познат како Дудолф.

Илустрацијата со птици кои на главата имаат различни капи, се наоѓа во неговата нова книга “Bear’s Merrt Book of Hiden Things”. Во книгата има многу други шарени илустрации со скриени работи.

Ако се уште не успеавте да ја пронајдете, одговорот можете да го видите на сликата долу:

Коронавирус