петок, 10. април 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

Ние се плашиме од змиите, а тие имаат ужасен страв од овие слатки суштества

Ние се плашиме од змиите, а тие имаат ужасен страв од овие слатки суштества

Дали знаевте дека има животно од кое змиите се плашат?

Ни помалку, ни повеќе, се работи за еж.

Тој и е природен непријател, па доколку сакате да ја исплашите би помогнала дури и играчка која што наликува на еж, велат искусните змијоловци.

Коронавирус