петок, 30. јули 2021. Вести денес: 109
home Занимливости

Ненадминат Џејмс Бонд: Костуми на Шон Конери продадени на аукција

Ненадминат Џејмс Бонд: Костуми на Шон Конери продадени на аукција

Два костуми кои се мета дека Шон Конери ги носел во филм се продадени за околу 8.000 евра на Интернет аукција.

Се смета дека покојната холивудска ѕвезда ги носела костумите во улогата на Џејмс Бонд во филмовите во 1980-тите.

Сив костум за кој се верува дека го носел во филмот „Недопирливи“ е продаден за 1.625 фунти на аукција.

Светол костум кој најверојатно Конери го носел во „Никогаш не вели никогаш“ е продаден за 5.250 фунти.

Коронавирус