четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 71
home Занимливости

Нема да ви се верува: Како изгледа маче спасено од пожар? (ФОТО)

Нема да ви се верува: Како изгледа маче спасено од пожар? (ФОТО)

Исплашено маче е сликано, откако пожарникари го спасиле од запалена куќа каде починале неговите сопственици.

Сликата од мачето покажува се, неговиот израз ви кажува и како се чувствува.

Мачето е сликано како се прегрнува со пожарникарот, откако го спасил од силната катастрофа.

ЕУРО 2020

Македонија