вторник, 27. септември 2022. Вести денес: 0
home Занимливости

Не е слон: Оваа фигура треба да ја имате во домот бидејќи привлекува среќа, но еве каде не смее да ви стои

Не е слон: Оваа фигура треба да ја имате во домот бидејќи привлекува среќа, но еве каде не смее да ви стои

Змејот како фигура носи моќна енергија за привлекување на среќа, пари и љубов во домот, но не треба да е насочен кон прозорецот.

Во куќата не треба да имате повеќе од 5 змејови и никако не смеете да ги чувате во бањата, плакарот или гаража.

Зелениот змеј, во источниот дел на куќата носи здравје, а златен пари и успех.

Поставете го змејот на високо место во домот, а за наоѓање љубов покрај него ставете и фигура од Феникс.

За да има позитивната енергија во домот менувајте ги позициите на фигурите најмалку еднаш неделно.

Коронавирус