петок, 20. мај 2022. Вести денес: 44
home Занимливости

Не е шега: Направиле семејни фотографии, но на ова не се надевале (ФОТО)

-Плативме 250 долари за семејни фотографии. Ве молиме погледнете ги овие фотографии кои ни ги доставија - напишале тие како објаснување на шесте фотографии кои ги споделиле.
Не е шега: Направиле семејни фотографии, но на ова не се надевале (ФОТО)

Пам и Дејв биле непријатно изненадени кога ги добиле своите семејни фотографии кои гинаправиле минатата година. За да биде уште плошо ги платиле 250 долари и не, не станува збор за шега, напишале тие на Фејсбук.

-Плативме 250 долари за семејни фотографии. Ве молиме погледнете ги овие фотографии кои ни ги доставија – напишале тие како објаснување на шесте фотографии кои ги споделиле.

Семејството вели дека „професионалката“ која ги снимила овие фотографии рекла дека сенките од сонцето не биле баш најдобри и дека никогаш не научила како да ги ретушира фотографиите. Фотографиите насмеале бројни Фејсбук корисници и станале вистински хит на интернет.

Погледнете ги:

Коронавирус