понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 29
home Занимливости

Наместо на момчето, разголената фотографија ја пратила на својата мајка: Нема да ви се верува што одговори мајката (ФОТО)

Наместо на момчето, разголената фотографија ја пратила на својата мајка: Нема да ви се верува што одговори мајката (ФОТО)

По грешка на својата мајка и пратила своја разголена фотографија, а потоа набрзо добила одговор каков што не ни можела да змисли.

Оваа згодна девојка по грешка својата разголена фотографија место на своето момче, ја пратила својта мајка. Многу незгоден момент за оваа девојка и не знаела што друго да каже освен:

-О Боже мој. Мамо ова не беше за тебе.

А набрзо го добила и одговорот:

-Не се грижи, моите се секако подобри, одговорила мајката мислејќи на градите.

Коронавирус