понеделник, 18. јануари 2021. Вести денес: 0
home Занимливости

НАЈСЛАТКИОТ ПИНГВИН НА СВЕТОТ – неговото име е Куки, а еве што прави кога ќе го погалите по стомакот (ВИДЕО)

НАЈСЛАТКИОТ ПИНГВИН НА СВЕТОТ – неговото име е Куки, а еве што прави кога ќе го погалите по стомакот (ВИДЕО)

Малото пингвинче Куки, е вистинска сензација на социјалните мрежи поради еден потег.

Имено, тој бил маскота во американска зоолошка градина и не е тешко да се процени зошто.

Тој ги сака луѓето, а неговите сонародници му го враќаат вниманието. Поради својот изглед и однесување, тојна сите им е симпатичен.

Уште посладок е кога ќе го погалите на стомакот. Потоа тој почнува да се тресе со благодат и мавта со крилјата, и поради неговото однесување ќе се стопите.

Коронавирус