четврток, 29. октомври 2020. Вести денес: 0
home Занимливости

Најдобрите тетоважи инспирирани од коронавирусот

Најдобрите тетоважи инспирирани од коронавирусот

Многумина ги сакаат тетоважите и сето тоа започнува од часови поминати во разгледување на најразлични тетоважи. Некои луѓе се инспирираат од светските проблеми, како што е коронавирусот, па решиле да си направат креативни тетоважи преку кои го претставуваат светот во изминатите неколку месеци.

Коронавирус