четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 156
home Занимливости

На фотографија стара 100 години виделе вознемирувачки детаљ- погледнете ја жената во вториот ред (ВИДЕО)

На фотографија стара 100 години виделе вознемирувачки детаљ- погледнете ја жената во вториот ред (ВИДЕО)

Оваа фотографија е стара повеќе од 100 години, но во последно време стана предмет на жестока расправа на друштвените мрежи.

Внимателно погледнете го рамото на жената во вториот ред, прва од десно.

Дали навистина има дух на оваа фотографија или се работи само за оптичка илузија?