петок, 30. септември 2022. Вести денес: 12
home Занимливости

Можете ли да го најдете сонцето меѓу овие монети за помалку од 40 секунди?

Можете ли да го најдете сонцето меѓу овие монети за помалку од 40 секунди?

Ако може да се пофалите со „остро око“ и отсекогаш сте биле личноста во друштво која што прва ги забележува скриените предмети на цртежите, еве ви предизвик.

Обидете се да го најдете сонцето на ова скривалиште меѓу еден куп монети.

Тековниот рекорд е 41 секунда. Можете ли да го срушите?

Ајде да ви помогнеме малку – симболот што го барате е на десната половина на скривницата.

Коронавирус