недела, 28. мај 2023. Вести денес: 7
home Занимливости

Молела да ја породат пет недели порано како мажот не би ја дознал вистината: Потоа го погледнал бебето и останал шокиран

Молела да ја породат пет недели порано како мажот не би ја дознал вистината: Потоа го погледнал бебето и останал шокиран

Лејси Виндам, докторка од здравствениот центар во Тенеси, неодамна доживеа ситуација во која идните родители потполно ја оставиле без текст.

Сите со салата за породување останале без текст кога виделе што се случува.

-Пациентката ме молеше да ја породам пет седмици порано, се присетува докторката.

Мажот на идната мајка работел во армијата и надвор од домот бил скоро цела бременост на својата сопруга.

-Тој се пресметал, судејќи по последниот пат кога имале односи, неговата жена веќе требала да се породи. Не можел да сфати поради што бременоста се оддолжила. Меѓутоа, тој и бе бил татко на детето, а неговата жена се обидела се да сокрие, кажала Лејси.

Кога сепак тргнала да се породи пред вистинскиот рок, нејзината измама можела да успее, доколку нема една работа.

-Таа и сопругот се белци, но таткото на детето не. Не можевме да престанеме да гледаме во таткото додека доаѓаше кај бебето и можевме да го одредиме точниот момент кога дознал целата вистина.