петок, 9. декември 2022. Вести денес: 188
home Занимливости

Мислите дека оваа куќа е премногу стара? Ѕирнете внатре (ФОТО)

Новите сопственици го задржале традиционалниот надворешен изглед, но внатрешноста е целосна спротивност.
Мислите дека оваа куќа е премногу стара? Ѕирнете внатре (ФОТО)

Оваа куќа во англискиот град Корнвал е изградена далечната 1688 година.

Новите сопственици го задржале традиционалниот надворешен изглед, но внатрешноста е целосна спротивност.

Оваа куќа е доказ дека за книгата не треба да судите по кориците…

Погледнете и споделете со пријателите ако ви се допаѓа изгледот на оваа куќа.

Qatar 2022