понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 30
home Занимливости

Меѓу сите овие фламингоси скриено е едно срце – колку брзо можете да го пронајдете? Воопшто не е лесно

Меѓу сите овие фламингоси скриено е едно срце – колку брзо можете да го пронајдете? Воопшто не е лесно

Еве уште едно криенка. Некои се во можност веднаш да го забележат срцето на оваа фотографија, а на некои им треба многу време. Во која група спаѓате?

Добро погледнете го цртежот и обидете се да најдете срце меѓу сите овие фламинга.

Ако сè уште немате решение, погледнете ја фотографијата подолу.

Коронавирус