среда, 1. април 2020. Вести денес: 183
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

Купија железнички вагон од Втората светска војна и го трансформираа во волшебна куќичка (ВИДЕО)

Купија железнички вагон од Втората светска војна и го трансформираа во волшебна куќичка (ВИДЕО)

Малите куќички се многу попопуларни во САД од две причини: заштеда на пари и целосна сопственост.

Дан и Анабела се уметници, актери и изведувачи, кои сакале да создадат простор за живот кој совршено би го отсликувал нивниот талент и карактер.

Купиле железнички вагон од Втората светска војна и го трансформирале во волшебна мала куќичка.

Овој вагон се наоѓа во дворот на нивната куќа и првенствено е наменет како куќичка за гости.

Меѓутоа, неговата убавина го одзема здивот, па сега Дан и Анабела се’ повеќе време поминуваат токму во оваа мала куќичка.