недела, 4. декември 2022. Вести денес: 66
home Занимливости

Колку оваа слика ќе ве врати во детството? – Се сеќавате ли на сите чекори од ема-е-са-са или триаголник?

Колку оваа слика ќе ве врати во детството? – Се сеќавате ли на сите чекори од ема-е-са-са или триаголник?

Како би регирале ако некој ви намести ластик на улица?

Дали ќе се сетите на сите чекори од ема-е-са-са или триаголник?

Ако оваа слика ја покажете на вашите деца, веруваме дека нема да знаат за што станува збор, но родените во осумдесетите или почетокот на деведесетите години, ќе ги навратите многу години наназад. На едни убави, прекрасни, безгрижни времиња, без телефони, таблети и интернет.

 

Коронавирус