петок, 15. јануари 2021. Вести денес: 132
home Занимливости

Ќе ви се насолзат очите – Убедливо најубавата божиќна реклама за 2020 година

Ќе ви се насолзат очите – Убедливо најубавата божиќна реклама за 2020 година

Рекламата започнува така што дедото секојдневно се буди и ја гледа старата семејна фотографија. Оддеднаш донесува одлука да почне да вежба секој ден – поради една причина од која ќе ви се насолзат очите.

Коронавирус