четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 184
home Занимливости

Камерите фатија доста необичен крадец: Нема да верувате што гледате (ВИДЕО)

Камерите фатија доста необичен крадец: Нема да верувате што гледате (ВИДЕО)

Во еден арапски град, во вечерните часови во двор на недовршена куќа влезе крадец. Тој не знаеше дека во куќата се поставени камери.

Како што се очекува во ваквите ситуации оние кои провалуваат, да бегаат со вреден плен, сите ги изненади кога крадецот украде само една коза.

Доста смирено, и помогна на козата да се качи и прескокне оградата, а како тоа изгледаше, погледнете во видеото: