недела, 4. декември 2022. Вести денес: 40
home Занимливости

Како изгледаше светот пред модерната технологија?

Како изгледаше светот пред модерната технологија?

Кога ќе погледнеме на фотографиите од минатото, можеме да забележиме дека светот изгледал сосема поинаку од тоа што го имаме денес. Пред 25 години, фотографот Бил Нелсон нашол пакет со стари апарати кои во себе имале неразвиени филмови. Тој ги објавил фотографиите од негативите, обидувајќи се да направи паралела меѓу периодот во минатото и времето во кое живееме денес.

Разликата е огромна.

Коронавирус