вторник, 4. август 2020. Вести денес: 190
home Занимливости

Како да не беше доволно што делат исто момче, овие близначки сега имаат уште почудна желба

Како да не беше доволно што делат исто момче, овие близначки сега имаат уште почудна желба

Сестрите Ана и Луси Десинк некогаш беа прогласени за „најидентични близначки“ на светот. Тие, како познати ТВ лица, во новото интервју за една австралиска телевизија, открија дека сакаат да забременат истовремено и тоа од истото, заедничко момче.

Како да не беше доволно што делат исто момче, овие близначки сега имаат уште почудна желба- тој да биде татко на децата на двете.

Имено, иако претходно имале посебни врски, сега веќе девет години се во врска со исто момче.

Тој се вика Бен и „ги прифаќа такви какви што се“, како што вели Ана.

-Ако Бен ја бакне едната, веднаш ќе ја бакне и другата. А, секогаш нѐ разликува, дури и преку телефон, додаде Луси.

Во однос на тоа дека имаат намера да забременат во исто време, Ана вели дека иако „тоа некому ќе му звучи необично“, тоа е нивниот начин на живот и  така сакаат да живеат.

Коронавирус