петок, 20. мај 2022. Вести денес: 0
home Занимливости

Ја извади од памет својата баба со пластичен пиштол: И таа не му остана должна, оваа одмазда ќе ја памти додека е жив

На бабичката за малку ќе и откажеше срцето кога внукот и пријде позади грб со пластична пушка вперена во неа.
Ја извади од памет својата баба со пластичен пиштол: И таа не му остана должна, оваа одмазда ќе ја памти додека е жив

Внуците уживаат да се пошегуваат со своите баби и дедовци. Така и ова момче сакаше да се пошегува со својаа бабичка, но шегата воопшто не беше наивна.

На бабичката за малку ќе и откажеше срцето кога внукот и пријде позади грб со пластична пушка вперена во неа.

Меѓутоа, изгледа дека иверката не паднала далеку од дрвото, судејќи по одмаздата која бабата ја подготвила за внукот.

Нему нема повеќе да му падне на памет да се шегува со неа.

Коронавирус