вторник, 21. март 2023. Вести денес: 27
home Занимливости

Изгледа дека овие фотографии се направени на свадба, но вистината е далеку од тоа

Една од овие девојки ја носи на себе венчаницата со која стапила во брак со својот избраник. Тоа е Никол Нисн од Канада.
Изгледа дека овие фотографии се направени на свадба, но вистината е далеку од тоа

Овие фотографии изгледаат како на неа да се наоѓаат шест невести. Но, ниту една од нив не ја слави својата венчавка.

Една од овие девојки ја носи на себе венчаницата со која стапила во брак со својот избраник. Тоа е Никол Нисн од Канада.

Таа ги собра своите другарки за да прослават нешто посебно за неа. Крајот на една животна епоха.

Никол одлучи на овој начин да го прослави својот развод. Пред 13 години таа му кажала ДА на својот сопруг, но денес наместо да тагува одлучила да славо што испливала надвор од брачните води.

 

 

loading...