недела, 4. декември 2022. Вести денес: 80
home Занимливости

И најдобрите грешат: Никој не го знае точно одговорт кој има предност на раскрсницата (ФОТО)

И најдобрите грешат: Никој не го знае точно одговорт кој има предност на раскрсницата (ФОТО)

Ако сметате дека сте одличен возач, тогаш нема да имате проблем точно да ја решите оваа загатка.

Што мислите, кој има предност?

Потребно е да се каже кој има првенство да помине, црвениот, жолтиот или синиот автомобил?

Важно е да ги погледнете сит знаци и да се присетите на нивното значење, за да знаете кој има право прв да помине.

Коронавирус