среда, 1. февруари 2023. Вести денес: 14
home Занимливости

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Пример за сите пешаци- доказ дека кучињата се посовесни од луѓето во сообраќајот (ВИДЕО)

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Пример за сите пешаци- доказ дека кучињата се посовесни од луѓето во сообраќајот (ВИДЕО)

Многу пати се појавиле докази дека некои животни разбираат што е „зебра“ и свесно се однесуваат на пешачки премини.

Најчесто се работи за кучиња, а последниот случај од полското село Билчи го запали интернетот.

Пред да ја премине улицата на пешачки премин, кучето внимателно, гледајќи на двете страни, проверило колку е безбедно.

Дури кога запреле возилата од двете страни, кучето ја преминало улицата.

Погледнете го видеотo: