четврток, 9. февруари 2023. Вести денес: 90
home Занимливости

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Не ја виде стаклената врата, па удри со глава, а потоа настана катастрофа (ВИДЕО)

За среќа момчето помина без повреди, а се објасни со зборовите дека „вратата била премногу чиста“, па не бидел дека е затворена.
ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Не ја виде стаклената врата, па удри со глава, а потоа настана катастрофа (ВИДЕО)

Еден маж развесели многу луѓе на интернет која се обиде да влезе во трговски центар не гледајќи ја стаклената врата, а се тоа го снимија надзорните камери.

Тој очигледно брзал, па удри со глава во вратата. Од силината на ударот, вратата се отвори, а неспретниот маж направи гримаса на лицето. Меѓутоа, таман кога се мислеше дека се ќе заврши на тоа, стаклото се искрши во парчиња.

За среќа момчето помина без повреди, а се објасни со зборовите дека „вратата била премногу чиста“, па не видел дека е затворена.

Тој веројатно ќе мора да ја плати штетата.

Не е познато каде се случил овој настан, но се верува дека станува збор за некоја азиска земја.