петок, 3. декември 2021. Вести денес: 89
Во живо

Мицкоски во Прилеп на средба со претставници на Регионалната стопанска комора

home Занимливости

Го паркирал автомобилот и заминал на одмор: Сограѓаните му оставиле порака после која ќе внимава каде паркира (ФОТО)

Го паркирал автомобилот и заминал на одмор: Сограѓаните му оставиле порака после која ќе внимава каде паркира (ФОТО)

Автомобил била паркирана во близина на аеродромот во Бристол.

Автомобил кој што бил паркиран покрај патот, а во близина на аеродромот во Бристол бил цел излепен со фолија и со порака до сопственикот. На пораката пишува: „Доколку можеш да си дозволиш одмор, можеш да си дозволиш и паркинг“.

Возилото било паркирано на околу 2 километри оддалеченост од аеородромот,  и се претпоставува дека човекот се паркирал тука за да избегне плаќање на аеродромот.

Коронавирус