недела, 29. ноември 2020. Вести денес: 18
home Занимливости

Го однесе расипаниот автомобил на автомеханичар- кога ја отвори хаубата смртта му се појави пред очи (ВИДЕО)

Го однесе расипаниот автомобил на автомеханичар- кога ја отвори хаубата смртта му се појави пред очи (ВИДЕО)

Несекојдневна ситуација се случила во еден автомобилски сервис откако автомеханичарите сакале да го поправат расипаниот автомобил.

Сопственикот на автомобилот ја однел расипаната кола во сервисот, а автомеханичарите веднаш се фатиле за работа, но веднаш потоа тие се соочиле со вистински шок.

Од моторот излегла змија која веднаш се обиделе да ја отстранат дури неколку механичари во исто време.

Според коментарите станува збор за смог кој бил не отровен, но сепак опасен доколку дојде во контакт со луѓе.

Коронавирус