четврток, 28. мај 2020. Вести денес: 1
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

Гледање на кафе: Што значат бројките?

Гледање на кафе: Што значат бројките?

Гледањето на кафе е забавна активност. Многумина веруваат дека талогот од кафе крие вистини и преку него може човек да ја открие својата судбина. Ова е особено популарно помеѓу младите девојки и постарите жени, кои обожаваат да си гледаат на кафе додека се информираат за најновите случувања во своето соседство.

Сепак, повеќето го гледаат гледањето на кафе како една забавна активност со која побрзо поминуват времето. Дали вие често гледате на кафе или ви гледаат? Како и да е, денес за вас ги пронајдовме значењата на бројките во шолјата, така што полесно ќе можете да го откриете нивното значење.

1 – Имате моќ, можете да промените се од корен.
2 – Овој број означува мирољубивост, ќе дојдете до договор, ама без наредување.
3 – Ова е бројот на љубомората. Внимавајте, затоа што постои можност за љубоморни испади.
4 – Ова е бројот за работа и работни успеси. Ако го видите овој број во вашата чаша, радувајте се – успехот е пред вашите порти.
5 – Ова е бројот наменет за љубовта и страстите. Во шолјата кафе често претставува некоја забранета љубов, па дури и прељуба.
6 – Ако го гледате овој број, можно е од вас да се бара да жртвувате нешто. Ова е често добар знак, но внимавајте да не ве изневери некој.
7 – Ќе дојде до големи измами. Ќе ве насамари човек што е неверојатно интелигентен.
8 – Ќе ги победите стравовите. 8 претставува голема борба и голема победа.
9 – Бројот на оптимизмот. Ако го видите овој број значи ви престои убав период.

Коронавирус