вторник, 23. јули 2019. Вести денес: 87
home Занимливости

Ги убедуваат дека се невидливи: Вас ќе ви биде урнебесно, но тие останаа во невиден шок (ВИДЕО)

Ги убедуваат дека се невидливи: Вас ќе ви биде урнебесно, но тие останаа во невиден шок (ВИДЕО)

Вие сте невидливи и сите околу вас велат дека не ве гледаат. Ве нема ниту на фотографиите на кои знаете дека сте сликани.

Што би помислиле?

Овие луѓе го чекаа вистинскиот момент за да наместат неколку луѓе на скриена камера.

Вие ќе се насмеете, но нив не им беше смешно: