среда, 21. април 2021. Вести денес: 156
home Занимливости

Фотографирани кафеави мечиња со фотозамка во Маврово

Фотографирани кафеави мечиња со фотозамка во Маврово

Националниот парк „Маврово“ објави фотографија од кафеави мечиња направена со помош на фотозамки.

Фотографијата е во рамки на проектот за закрепнување на Балканскиот рис кој се реализира кој се реализира во соработка со Македонското еколошко друштво.

Коронавирус