вторник, 26. септември 2023. Вести денес: 0
home Занимливости

Фотографија од полна месечина во Охрид го обиколи светот

Фотографија од полна месечина во Охрид го обиколи светот

Фотографија од полна месечина во Охрид на Стојан  Стојановски го обиколи светот.

Светски познатиот CNN ја објави фотографијата.

Вакво нешто прв пат се гледа за Божиќ по 38 години, пишува медиумот.

Стојан Стојановски фотографираше силуети кои стоеја пред полна месечина во Охрид, Македонија, наведува медиумот.