четврток, 19. мај 2022. Вести денес: 0
home Занимливости

ФОТО: Запознајте ги близнаците родени во различна година

Јоакин и Аитана требало да пристигнат на овој свет околу 27-ми јануари 2018-та година, но во 7 часот попладне на 31-ви декември 2017-та, породилните болки на нивната мајка започнале.
ФОТО: Запознајте ги близнаците родени во различна година

Јоакин е роден во 23:58 часот на 31-ви декември 2017-та година, додека неговата сестра Аитана пристигнала на 1-ви јануари, 2018-та година.

Близнаците се родени во Болница во Калифорнија.

Коронавирус