вторник, 6. декември 2022. Вести денес: 155
Во живо

Свечена конференција по повод 25 години ОК на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорче Петров

home Занимливости

ФОТО: Покрај вакви жешки танчерки, ракометот е во втор план

Континенталното првенство се игра во четири града – Сплит, Пореч, Вараждин и Загреб. А таму, за време на паузите и тајм-аутите, танчерките ја забавуваат публиката.
ФОТО: Покрај вакви жешки танчерки, ракометот е во втор план

Во тек е Европското првенство (ЕП) за ракометари во Хрватска. А Хрватска, како и Македонија, е позната по убави девојки.

Континенталното првенство се игра во четири града – Сплит, Пореч, Вараждин и Загреб. А таму, за време на паузите и тајм-аутите, танчерките ја забавуваат публиката.

Кому му е гајле за ракомет кога има вакви танчерки?

Qatar 2022