среда, 18. мај 2022. Вести денес: 187
home Занимливости

ФОТО: Можете ли да ја пронајдете насмеаната нинџа желка

Можете ли да ја пронајдете?
ФОТО: Можете ли да ја пронајдете насмеаната нинџа желка

Меѓу големиот број налутени нинџа желки, се наоѓа само една насмеана.

Можете ли да ја пронајдете?

Ако не успеавте во продолжение е решението.

 

 

 

Коронавирус