четврток, 22. октомври 2020. Вести денес: 141
home Занимливости

ФОТО: Еден живот една љубов – Вардар

ФОТО: Еден живот една љубов – Вардар

И повторно додека ноќта ја допира најголемата длабочина, името твое се појавува на нашите тела, како силна флуоресцентна лузна која го осветлува небото и го најавува новиот ден, во кој повторно тебе ќе те славиме…

Коронавирус