понеделник, 25. мај 2020. Вести денес: 102
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Занимливости

Епидемијата ќе помине, но ќе останат нивните урнебесни тетоважи посветени на коронавирусот (ФОТО)

Епидемијата ќе помине, но ќе останат нивните урнебесни тетоважи посветени на коронавирусот (ФОТО)

Не само што овие луѓе отидоа да се тетовираат и покрај препораките за изолација, туку и направија урнебесни тетоважи.

Изгледаат лошо и смешно.

И така, коронавирусот ќе помине, но овие кои се обидоа да го свртат на шега, засекогаш ќе имаат урнебесна тетоважа на нивните тела.

 

Коронавирус