среда, 25. ноември 2020. Вести денес: 72
home Занимливости

Едно лижавче меѓу сладоледите: Сите се нервираат, а ретко кој може да го најде (ФОТО)

Едно лижавче меѓу сладоледите: Сите се нервираат, а ретко кој може да го најде (ФОТО)

Во новата загатка која ја објавил уметникот Дудолф, од луѓето се бара да го најдат лижавчето кое е сокриено помеѓу изобилието од сладолед.

Повеќе од 4000 луѓе досега се обиделе да го пронајдат, на некои им било потребно многу време, а некои брзо се откажале.

Дали вие можете да го пронајдете?

Разгледајте убаво, одговорот ви го даваме во продолжение, но прво пробајте сами да го најдете.

 

Коронавирус