четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 41
home Занимливости

Дрво на желбите: Изберете плод и дознајте дали ќе се исполни вашата желба

Дрво на желбите: Изберете плод и дознајте дали ќе се исполни вашата желба

Замислете желба, пронајдете го својот број и дознајте дали ќе се оствари вашата желба.

Кој плод го избравте?

1. Имате адекватна самодоверба, вашата желба со сигурност ќе се исполни, зошто сте упорни и ќе дадете сѐ од себе за сонот да стане јаве.

2. Вие сте енергична личност и сигурни во себе. Не верувате во судбина, туку дека сте сами креатори на сопственит живот, и подготвени сте да направите сѐ што треба за да го исполните сонот. Ова се однесува на сѐ, дури и на оние нешта кои изгледаат нереално, вие можете тоа да го остварите.

3. Вие сте тип на луѓе кои се навикнати да живеат и да дејствуваат во согласност со околностите. За жал, тие често се одлучуваат да „се движите по течението на вода”, затоа не се обидувајте да ја промените својата судбина, иако сте во можност да го сторите тоа. Обидете се да бидете повеќе ориентирани кон целта, да верувате во себе и вашите способности – исите желби може да се остварат.

4. Вие сте многу „строга“ личност како спрема тие околу вас така и спрема себе. Ако сакате нешто, не се откажувате и со сета сила се трудите да го остварите замисленото. Не се откажуваје, одите кон вистинскиот правец.

5. Вашата импулсивност често ви е пречка во остварување на вашите цели. Не се брзајте себеси ниту другите околу себе, вдишете и издишете и вашата желба со сигурност ќе се исполни ако успорите и се ослободите малку.

6. Во животот сте многу среќна личност, но понекогаш и мрзеливи. За да ви се исполни желбата мора да превземете нешто и да се движите кон целта, остварување на желбата.

7. Вашата желба ќе се исполни, само потребно ви е време, бидете трпеливи.

8. Изгледа како секогаш да сте фокусирани на исполнување на вашата желба. Заборавете на неа и престанете да се оптоварувате со тоа и едноставно опуштете се и резултатот ќе го видите за кратко време.

9. Вашата желба наскоро ќе се исполни, а после тоа ќе се прашувате „како е возможно“.

10. Бидете скромни со желбите, можеби барате премногу. Замолете го универзумот за некоја поскромна желба и ќе ви се исполни.

11. Вашата желба сѐ уште не ви е исполнете само поради една причина: немате вложено никаков напор за нејзино остварување.

12. Вашата желба е скоро исполнета.

Коронавирус