понеделник, 5. декември 2022. Вести денес: 58
home Занимливости

Додека гледаат натпревар оперираат: Пациент на операциона маса, а лекарите гледаат Светско првенство (ВИДЕО)

Додека гледаат натпревар оперираат: Пациент на операциона маса, а лекарите гледаат Светско првенство (ВИДЕО)

Се може да се види на интернет. Лекарите имаат доста одговорна работа, затоа што пред се животот на пациентите е во нивните раце.

Овие лекари и медицински персонал очигледно не се доволно совесни, а причина за тоа е што за време на операција ноншалантно гледаат натпревар, веројатно во прашање е Светското првенство.

Во секој случај, што и да е, ќе се сложите не е ниту малку прикладно.

Дали би се препуштиле вие на вакви лекари?

Коронавирус