вторник, 13. септември 2022. Вести денес: 3
home Занимливости

Дали ќе го пронајдете парот што се разликува од останатите за помалку од 10 секунди?

Дали ќе го пронајдете парот што се разликува од останатите за помалку од 10 секунди?

На оваа илустрација има 30 парови. Секое момче ја запросува својата девојка, но еден пар се разликува од останатите.

Вашата задача е да го пронајдете парот колку што е можно побрзо, а многумина го наоѓаат за помалку од 10 секунди.

Коронавирус